Polliesdividend

A post for my Dutch Readers: Waarom gebruik ik Euroclix als “bijbaantje”?

Online geld verdienen met een “bijbaantje”.

Om mijn Vrijheid Fondsvan geld te voorzien en om sneller bij mijn einddoel van financieel onafhankelijkheid te komen, heb ik naast mijn eigen baan ook een aantal “ bijbaantjes” of side hustles.

 

www.polliesdividend.com

 

Deze bijbaantjes zorgen met een klein beetje moeite voor een beetje extra inkomen, die ik dan kan gebruiken om mijn Vrijheid Fondste voorzien van extra geld. Zodat dit geld dan voor mij kan gaan werken!

 

Euroclix

Euroclix is een van deze “bijbaantjes”. In deze post zal ik jullie meenemen in waarom ik gebruik maak van Euroclix en wat het mij tot nu toe heeft opgeleverd.

Maar eerst even: Wat is Euroclix nu precies? Euroclix is het langstlopende spaarprogramma van Nederland. Bij dit programma kan je geld verdienen door het lezen van mails, aankopen te doen bij webwinkels die aangesloten zijn bij het spaarprogramma (en dat zijn er veel, en veel bekende), het meedoen aan onderzoeken, een gokje te wagen en betalen met de Euroclix Creditcard.

Daarnaast kan je ook Clix verdienen door nieuwe leden aan te brengen. Euroclix geeft je namelijk 150 clix (1,95 euro) bonus als je een nieuw lid aan brengt en daarnaast ontvang je gedurende de gehele looptijd ook nog eens 10% commissie van de verdiensten van de nieuwe leden. Uiteraard merken de aangebrachte leden hier niets van. Hoe meer leden je aanbrengt, hoe hoger je verdiensten zijn. Dit is een mooie sneeuwbal constructie (goh, waar heb ik met beleggen dit eerder gehoord 😉 ).

Voor mij is Euroclix een soort dieseltje die langzaam op gang komt, maar na een aantal maanden groeien de clix steeds sneller en worden de clix ook nog eens meer waard. En je kan en mag zelf bepalen wanneer je jouw Clix wil omruilen voor harde euro’s.

Waarde van je clix:
1.000 Clix is € 10,-
2.000 Clix is € 25,-
5.000 Clix is € 70
10.000 Clix is € 150,-
20.000 Clix is € 325
100.000 Clix is € 850,-

Bij Euroclix moet je natuurlijk geen volledig inkomen verwachten. Het zijn leuke bijverdiensten die langzaam groeien. Ik zie het als een kleine moeite waar je in het eerste jaar zo’n 50 tot 70 euro kan verdienen. Door meer leden te werven, groeit je inkomen maandelijks. Het is een kwestie van volhouden, waardoor je langzaamaan steeds meer gaat verdienen.

 

Wat heeft het mij tot nu toe gebracht

Ik heb mij begin 2017 aangemeld bij Euroclix. Sinds 2017 heb ik 2 keer mijn Clix laten uitbetalen. En dit geld wordt gewoon op mijn bankrekening overgemaakt!

Juni 2017 – € 70
Mei 2018 – € 70

Voor beide bedragen heb ik direct aandelenfondsen gekocht voor mijn Vrijheid Fonds. Dit geld werkt dus inmiddels voor mij!

 

Hoe wordt je een Euroclix topper?

Hieronder enkele tips om nog sneller clix te verdienen.

Profielkenmerken invullen
Aanmelden bij Euroclix is gratis en je ontvangt bovendien ook nog eens 150 clix (1,95). Als je je aangemeld hebt is het belangrijk dat je meteen je profielkenmerken invult (en actueel houdt). Hier verdien je namelijk direct clix mee. De clix worden vervolgens direct aan jouw account toegevoegd. Ondanks dat het eventjes werk is, loont het wel degelijk (ook hier geldt dat de lasten voor de baten uitgaan 😉 ) Euroclix gebruikt deze gegevens om jou toe te voegen aan onderzoeken die passen bij jouw profiel. En daar verdien je wederom extra clix mee. Win-win dus!

Gebruik een andere zoekmachine!
Als je zoekt op internet gebruikt iedereen bijna Google als zoekmachine? Als je iedere dag Vinden.nl gebruikt i.p.v. Google, ontvang je clix. En daar merk je dus niets van, alleen dat je via een andere zoekmachine zoekt. Dat is natuurlijk makkelijk verdienen. Je kan er meer over lezen in het menu onder ‘clix verdienen’ en dan ‘vinden.nl’

Clix assistent
Door online producten te komen kan je ook CLix verdienen, bijvoorbeeld bij Bol.com of Coolblue.nl. Bij Euroclix verdien je bij al je aankopen eigenlijk clix, mits je dit aangeeft bij je bestelling. Hiervoor kan je gebruik maken van de handige tool van Euroclix: De clix assistent. Het is een programmaatje wat in beeld komt zodra jij online een betaling doet. Je klikt er op en hij registreert het in jouw Euroclix account.

Overstappen
Hier thuis stappen wij elk jaar over van energieleverancier. Dit levert gewoon weg veel geld op (elk jaar weer een lekkere welkomsbonus). En als je dat dan toch doet, doe dat dan meteen via Euroclix. Krijg je zowel de korting als de extra clix. Een win-win voor jou dus.

Lotteryclix
Zoals ik hierboven al meldde kan je bij Euroclix een gokje wagen. Zo kan je iedere dag gratis meedoen met lotteryclix. Op de site kan je met 1 klik op de knop gratis een lot per dag activeren. Levert niet veel op, maar is toch mooi meegenomen.

Wedden
Bij Euroclix kun je ook inzetten op de voetbalwedstrijden van de Eredivisie en Formule 1 races. Dit maakt die wedstrijden net even wat spannender en bovendien loop je niet zoveel risico als in het echte casino want de inzetten zijn niet heel hoog.

Dit maakt dat je bij Euroclix het spannende van het gokelement kunt ervaren. En mocht je veel clix winnen in de loterij, Euroclix is altijd snel met uitbetalen.

Nieuwe leden aanmelden
En zoals hierboven ook al gemeld, levert het aanbrengen van nieuwe leden ook clix op. Door nieuwe leden te werven met jouw persoonlijke link, ontvang je per nieuw aangemeld lid 150 clix. Daarnaast ontvang je 10% commissie van ieder aangemeld lid. Daar heeft het nieuwe lid geen last van, hij/zij ontvangt zelf namelijk bij aanmelding ook 150 clix. Win-win voor allebei dus.

 

Tot slot

Wil je wat extra geld verdienen, denk dan eens aan Euroclix. Hiermee kan iedereen wat extra zakcentje verdienen. Je moet moet alleen wel weten hoe het werkt. Ik hoop je met deze post een stukje op weg te hebben geholpen.

Zie Euroclix niet als een inkomen, maar wel als een leuk extraatje waar je slechts een kleine moeite voor hoeft te doen.

Wil jij ook lid worden en online geld verdienen? Aanmelden bij Euroclix is gratis. Je ontvangt bij aanmelding direct een aanmeldbonus van 150 clix (1,95 euro)!. Lid worden kan door op Euroclix te drukken. Veel plezier en succes met het verdienen van een leuk zakcentje!

Cheers,

Pollie

3 thoughts on “A post for my Dutch Readers: Waarom gebruik ik Euroclix als “bijbaantje”?

 1. I Want Dividend

  Ik gebruik Euroclix vanaf 2010 en heb inmiddels €670 aan uitbetalingen en openstaand saldo en ben dus echt fan van Euroclix. Ik gebruik eigenlijk alleen de clix assistent en krijg dus eigenlijk een kleine korting zonder dat ik iets aanpas in ons koopgedrag. Betalingen komen al jaren op tijd binnen dus voor mij een betrouwbaar spaarprogramma.

  1. Mr. Robot

   Beste Iwantdividend. Ik heb geen andere manier om je te bereiken dus ik hoop dat je dit bericht leest.

   Ik volg je site via WordPress. Echter elke keer als ik je site open wordt ik via allerlei de directe verwezen naar dubieuze pagina’s. Ik vermoed dus dat er iets grondig mis is met je site. Wellicht gebruik je een verouderde WordPress installatie op je eigen domein?

   @Pollie: Sorry dat ik dit via jouw site doe maar zag even geen andere mogelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.